LOCATION  Ndeje, Wakiso  AREA  170 sqm  PROJECT TEAM  Doreen Adengo, William Gwavvu  PROJECT YEAR  2016  For a very small piece of land with a steep slope, we suggested a split-level residence allowing for two separate housing areas, a parking area, a small garden, and a roof terrace.   The design responded creatively to budgetary constraints.
       
     
SPLIT LEVEL HOUSE_WEB FILE_Page_5.jpg
       
     
SPLIT LEVEL HOUSE_WEB FILE_Page_2.jpg
       
     
SPLIT LEVEL HOUSE_WEB FILE_Page_3.jpg
       
     
SPLIT LEVEL HOUSE_WEB FILE_Page_1.jpg
       
     
SPLIT LEVEL HOUSE_WEB FILE_Page_6.jpg
       
     
  LOCATION  Ndeje, Wakiso  AREA  170 sqm  PROJECT TEAM  Doreen Adengo, William Gwavvu  PROJECT YEAR  2016  For a very small piece of land with a steep slope, we suggested a split-level residence allowing for two separate housing areas, a parking area, a small garden, and a roof terrace.   The design responded creatively to budgetary constraints.
       
     

LOCATION
Ndeje, Wakiso
AREA
170 sqm
PROJECT TEAM
Doreen Adengo, William Gwavvu
PROJECT YEAR
2016

For a very small piece of land with a steep slope, we suggested a split-level residence allowing for two separate housing areas, a parking area, a small garden, and a roof terrace. 

The design responded creatively to budgetary constraints.

SPLIT LEVEL HOUSE_WEB FILE_Page_5.jpg
       
     
SPLIT LEVEL HOUSE_WEB FILE_Page_2.jpg
       
     
SPLIT LEVEL HOUSE_WEB FILE_Page_3.jpg
       
     
SPLIT LEVEL HOUSE_WEB FILE_Page_1.jpg
       
     
SPLIT LEVEL HOUSE_WEB FILE_Page_6.jpg