KAMPALA HOSPITAL
       
     
View-3_warm.jpg
       
     
View-2_warm.jpg
       
     
View-4_warm.jpg
       
     
KAMPALA HOSPITAL
       
     
KAMPALA HOSPITAL

LOCATION
Kololo, Kampala
AREA
585 sqm
PROJECT TEAM
Doreen Adengo, William Gwavvu, Victor Oguli
PROJECT YEAR
2016

Our design for Kampala Hospital’s new reception area replaces dark waiting rooms and hallways with light-filled open spaces, offering patients and their visitors a more comfortable, soothing environment.

We proposed removing the existing canopy in favor of a larger version with punched openings to allow light into the exterior patio as well as the adjacent reception area and café.

Our design for the interior waiting area also offers ample light and greenery.

View-3_warm.jpg
       
     
View-2_warm.jpg
       
     
View-4_warm.jpg